<h2>Τσάκας Ιωάννης</h2><p>Ηλεκτρολογικές Εγκαταστάσεις</p> <h2>Τσάκας Ιωάννης</h2><p>Ηλεκτρολογικές Εγκαταστάσεις</p> <h2>Τσάκας Ιωάννης</h2><p>Ηλεκτρολογικές Εγκαταστάσεις</p> <h2>Τσάκας Ιωάννης</h2><p>Ηλεκτρολογικές Εγκαταστάσεις</p>
Previous Next
Ηλεκτρολογικές Υπηρεσίες


Τσάκας Ιωάννης
Ηλεκτρολογικές Εγκαταστάσεις


 

Ηλεκτρολογικές Υπηρεσίες:
Με πολυετή εμπειρία, γνώση και αποτελεσματικότητα, ο κος Τσάκας και το συνεργείο του φροντίζουν να παρέχουν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στους Κομποτάδες Φθιώτιδας, αλλά και στις γύρω περιοχές, κρατώντας το κόστος σε λογικά πλαίσια. Ρίξτε μια ματιά στις παρεχόμενες υπηρεσίες μας.
 

Ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις
Αναλαμβάνουμε τη μελέτη, κατασκευή και συντήρηση ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων ενώ παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις υψηλών προδιαγραφών σε οικίες & εργασιακούς χώρους.

Η μεγάλη εμπειρία του τεχνικού προσωπικού μας και η συνεχής ενημέρωση σε θέματα σχεδιασμού και λύσεων μας δίνουν τη δυνατότητα να δημιουργούμε εγκαταστάσεις οι οποίες ανταποκρίνονται σε όλες τις απαιτήσεις.

Σαν στόχο έχουμε να πραγματοποιούμε με υπευθυνότητα λειτουργικές και ασφαλείς ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις με άριστα υλικά.
Μελέτες φωτισμού
Η σωστή εγκατάσταση του φωτισμού στο σπιτί είναι πολύ σημαντικό στοιχείο για την καθημερινή σας ψυχολογία καθώς επίσης και την εξοικονόμιση χρημάτων.

Σας παρέχουμε μελέτη και εγκατάσταση των κατάλληλων φωτιστικών απο άποψη κόστους και αισθητικής που θα αναδείξουν τον χώρο σας.

Αναλαμβάνουμε επίσης την εγκατάσταση φωτισμού εξωτερικών χώρων καθως και τον φωτισμό του χώρου εργασίας τηρώντας ολά τα επίσημα μέτρα για την πλήρη ασφάλεια του οικογενεικακού και εργασιασκού σας περιβάλλοντος .
Πίνακες
(Tοποθέτηση - Aλλαγή - Eπισκευή)
Ο πίνακας αποτελεί την καρδιά της ηλεκτρολογικής εγκατάστασης, καθώς από την σχεδίαση και την ποιότητά του εξαρτώνται τόσο η προστασία και η άνεση όσο και η κατανάλωση ενέργειας που επιβαρύνει το χώρο στον οποίο είναι εγκατεστημένος.

Για το λόγο αυτό, η επιλογή των υλικών που χρησιμοποιούμε γίνεται με γνώμονα την ποιότητα και τις προδιαγραφές που αυτά πληρούν, αλλά και σύμφωνα με τις τελευταίες τεχνολογικές τάσεις που θα ικανοποιήσουν τις ανάγκες των πελατών μας.

Τα υλικά ράγας μπορούμε να τα διαχωρίσουμε σε τρεις βασικές κατηγορίες ως προς το ρόλο τους στην εγκατάσταση: Τα υλικά προστασίας, τα υλικά διαχείρισης ενέργειας και τα υλικά αυτοματισμού.
Αυτοματισμοί

Aποκτήστε τον έλεγχο του σπίτιού σας οπουδήποτε και αν βρίσκεστε, ενημερωθείτε για την τρέχουσα κατάσταση των συστημάτων και των μηχανημάτων σας με την χρήση ενός τηλεχειριστήριου ή του κινητού σας τηλέφωνου και μέσω ένος ασύρματου τοπικού δικτύου ή μέσω του Διαδικτύου.

Ενδεικτικές λειτουργίες συστημάτων αυτοματισμού:
  • Έλεγχος μηχανημάτων εργοστασίου ή και άλλων εργασιακών χώρων
  • Έλεγχος κλιματισμού
  • Έλεγχος γκαραζόπορτας ή άλλης πύλης
  • Έλεγχος θερμοκρασίας
  • Έλεγχος φωτισμού
  • Έλεγχος συστημάτων συναγερμού
  • Έλεγχος άλλων συσκευών
Πιστοποιήσεις ΔΕΗ
Ο κος Τσάκας πραγματοποιεί έκδοση σχεδίων ΔΕΗ - πιστοποιητικών ηλεκτροδότησης παντώς ισχύως αφού προηγηθεί έλεγχος της ηλεκτρικής εγκατάστασης που πρόκειται να ηλεκτροδοτηθεί και εφόσον τηρούνται όλες οι τεχνικές προδιαγραφές για την σωστή και ασφαλή λειτουργεία της.

Στην περίπτωση που υπάρχουν σφάλματα ακουλουθεί διαδικασία αποκατάστασης και στην συνέχεια έκδοση του πιστοποιητικού.

Έξυπνα σπίτια
Ζούμε σε μια εποχή όπου οι τεχνολογικές εξελίξεις είναι ραγδαίες και η ίδια η τεχνολογία έχει γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας μας.
Με την κατάλληλη χρήση αυτοματισμών, οι ιδιοκτήτες μπορούν να εξοικονομήσουν ενέργεια και να προστατέψουν το σπίτι τους ακόμα και αν βρίσκονται χιλιόμετρα μακριά.

Το έξυπνο σπίτι πια αποτελεί μέρος της σύγχρονης ζωής και η σύνδεση των λειτουργιών από τις πιο απλές (όπως το άνοιγμα των φώτων, το κλείσιμο των ρολών, το κατέβασμα της τέντας, η θέρμανση, ο κλιματισμός)  έως τις πιο πολύπλοκες (συναγερμοί, κάμερες ασφαλείας, προγραμματισμένες λειτουργίες κ.α.) είναι πλέον στα χέρια των ιδιοκτητών με το απλό πάτημα ενός πλήκτρου. 
Δομημένη καλωδίωση
Παρέχουμε υπηρεσίες δομημένης καλωδίωσης σε επιχειρήσεις κάθε είδους καλύπτοντας τις ανάγκες της για ενδοεπικοινωνία μεταφέροντας εικόνα, φωνή και δεδομένα.

Χρησιμοποιούμε πάντα υλικά άριστης ποιότητας, πραγματοποιούμε την εγκατάσταση τηρώντας όλες τις προδιαγραφές για ένα γρήγορο, αποδοτικό και ασφαλές εταιρικό δίκτυο.

Εγκατάσταση
(Θυροτηλέφωνα - Θυροτηλεοράσεις - Συναγερμοί - Συστήματα Ασφαλείας)
Μελετάμε και εγκαθιστούμε θυροτηλέφωνα και θυροτηλεοράσεις που ταιριάζουν στις δικές σας ανάγκες. Οι τεχνικοί μας είναι πάντα στην διάθεση σας με μοντέρνες και οικονομικά προσιτές ιδέες να σας προτείνουν την βέλτιστη λύση για το δικό σας σπίτι.

Επίσης, το έμπειρο τεχνικό προσωπικό μας με την πολύχρονη εμπειρία του στην εγκατάσταση συναγερμού μετά από μελέτη του χώρου σας εντελώς δωρεάν, σχεδιάζει και προτείνει ολοκληρωμένες λύσεις με επώνυμα και αξιόπιστα συστήματα. Συναγερμοί ενσύρματοι ή ασύρματοι των μεγαλύτερων κατασκευαστών παρέχοντας αυξημένη ασφάλεια και προστασία του χώρου σας
Θεμελειακές Γειώσεις
Ονομάζεται θεμελιακή επειδή κατασκευάζεται στα θεμέλια της κάθε οικοδομής περιμετρικά στους πεδιλοδοκούς.

Η μελέτη της θεμελιακής γείωσης πρέπει να γίνεται πριν από την έναρξη των οικοδομικών εργασιών. Η κατασκευή της πρέπει να πραγματοποιείται από ειδικευμένο τεχνικό προσωπικό, ταυτόχρονα με τις εργασίες σκυροδέτησης στους πεδιλοδοκούς.

Γεννήτριες γεωτρήσεων
Η γεννήτρια είναι μια μηχανή που μετατρέπει την κινητική ενέργεια σε ηλεκτρική. Η λειτουργία των γεννητριών στηρίζεται στο φαινόμενο της επαγωγής σύμφωνα με το οποίο, αν ένας κλειστός αγωγός κινηθεί κοντά σε ένα μαγνήτη, στον αγωγό θα δημιουργηθεί ηλεκτρικό ρεύμα.

Βρείτε σ'εμάς ότι χρειάζεστε γύρω από τις γεννήτριες και συμβουλευτείτε μας για την κατάλληλη αγορά.
Αρδευτικά
Η πλήρης γκάμα προϊόντων προσφέρει το κατάλληλο προϊόν για την αποτελεσματικότερη φροντίδα του κήπου σας: φροντίζουμε για το ευέλικτο και στοχευμένο πότισμα.
Δίκτυα Η/Υ
Η απαιτήσεις των επιχειρήσεων για την διαχείρηση των δεδομένων και των προγραμμάτων απο τους εργαζόμενους οδηγούν στην δημιουργία δικτύων υπολογιστών.

Εμείς έπειτα απο μακρόχρονη εμπειρία πάνω σε τέτοιου είδους εγκαταστάσεις και χρησιμοποιώντας σύγχρονη τεχνολογία μπορούμε να μελετήσουμε και να αναλάβουμε το δικό σας δίκτυο.

Ηλεκτρολογικές Ανακαινίσεις
(σε ιδιωτικούς & επαγγελματικούς χώρους)
Αναλαμβάνουμε τέλος την πλήρη ανακαίνιση είτε του επαγγελματικού, είτε το οικιακού σας χώρου, εφαρμόζοντας πάντα τις γνώσεις και την εμπειρία μας για το καλύτερο αποτέλεσμα.

Επικοινωνίστε μαζι μας για καθε είδους ανακαίνιση οικιών, επαγγελματικών χώρων και καταστημάτων.

 
 

Επικοινωνήστε μαζί μας για να επωφεληθείτε ποιότητα, συνέπεια, λογικές τιμές.


Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλ.
 2231096430, Κιν. 6973001214
Email: tsakaselektrik@gmail.com